Υπηρεσίες | Σκυλάκι Ψαλιδάκι

Στο SkilakiPsalidaki ο καλλωπισμός μας μπορεί να θεωρηθεί και έργο τέχνης!

Ως επαγγελματίες groomers για κατοικίδια ζώα, πιστεύουμε ότι η θεραπεία είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για την περιποίηση του κατοικίδιου ζώου σας. Οι υπηρεσίες φροντίδας των κατοικίδιων σας, είναι ιδανικές για όλες τις φυλές σκύλων. Είμαστε γνωστοί για την τήρηση ενός εξαιρετικού επιπέδου επαγγελματικής φροντίδας των κατοικίδιων ζώων. Πιστεύουμε ότι η εμπειρία του κατοικίδιου ζώου σας πρέπει να είναι χαλαρή και διασκεδαστική!

Το επαγγελματικό προσωπικό φροντίδας κατοικίδιων ζώων μας παρακολουθεί τακτικά συνεχόμενα εκπαιδευτικά μαθήματα, ώστε το κατοικίδιό σας να μπορεί να επωφεληθεί από τις τελευταίες τεχνικές στυλ ή βούρτσισμα.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η προσφορά αξίας σημαίνει ότι τα κατοικίδια ζώα και οι ιδιοκτήτες τους, παίρνουν την καλύτερη αξία για την τιμολόγηση κάθε μέρα. γιατί υποσχόμαστε να παρέχουμε με συνέπεια το είδος της αξίας που θα περίμενε κανείς.

Το κούερεμα με το Χέρι είναι η τέχνη της γλυπτικής τρίχας με ψαλίδι. Θεωρείται ότι είναι η πιο δύσκολη πτυχή της περιποίησης κατοικίδιων ζώων για να κυριαρχήσει και να τελειοποιηθεί.

Το styling είναι μια τέχνη που απαιτεί γνώση των προφίλ των φυλών καθώς και ένα καλλιτεχνικό μάτι που δημιουργεί ισορροπία, γραμμή και μορφή.

Τα κατοικίδια ζώα μπορούν να λάβουν ένα κούρεμα παραδοσιακού ύφους το οποίο ακολουθεί το προφίλ της φυλής (συχνά με επιδόματα που έχουν κατασκευαστεί για τέτοια πράγματα όπως το μήκος του παλτό που μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθεί) ή μπορεί να δημιουργηθεί ένα εντελώς νέο στυλ κατοικίδιων ζώων που ενισχύει τα θετικά χαρακτηριστικά του κατοικίδιου ζώου αντανακλά το γούστο ή την προτίμηση του ιδιοκτήτη. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε υπέροχα, μοναδικά στυλ για μικτές φυλές.

Το Brushing και Dematting είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που προσφέρουμε και μία από τις πιο συχνά παρεξηγημένες. Για να καλλωπίσει σωστά ένα κατοικίδιο ζώο, το παλτό πρέπει να είναι εντελώς μπερδεμένο. Αυτό περιλαμβάνει την ικανότητα να τρέχει μια λεπτή οδοντωτή χτένα από το δέρμα, έξω από το άκρο της τρίχας.

Πολλοί ιδιοκτήτες οι οποίοι «τον βούτηκαν μόλις χτες τη νύχτα» μπορεί στην πραγματικότητα να βουρτσίζουν την κορυφή του παλτό και να χάσουν τα νεκρά μαλλιά και το υπόστρωμα δίπλα στο δέρμα. Όλες οι περιοχές που έχουν τριβή, όπως μασχάλες, περιοχή βουβωνική χώρα, κάτω από την ουρά, πίσω από τα αυτιά και γύρω από την περιοχή κολάρο είναι πρώτες θέσεις για ψάθες. Επειδή συχνά πρέπει να αφιερώσουμε επιπλέον χρόνο για να αφαιρέσουμε τα χαλάκια και τα νεκρά μαλλιά, πρέπει να χρεώσουμε για αυτή τη φορά. Η χρέωση μας για επιπλέον βούρτσισμα και απομάκρυνση είναι € 1 το λεπτό. Είμαστε ειδικευμένοι σε αυτή τη διαδικασία, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να την ολοκληρώσουμε όσο πιο γρήγορα και όσο πιο δυνατά γίνεται.

Μερικές φορές ένα κατοικίδιο ζώο θα έρθει σε αυτό είναι, από την επαγγελματική μας άποψη, πολύ matted να βουρτσιστεί έξω. Συνήθως, αυτό είναι ένα κατοικίδιο ζώο που πιστεύουμε ότι θα πάθαινε αδικαιολόγητα, και η πρότασή μας είναι να ξαναρχίσουμε με το κόψιμο του παλτό. Πρέπει να βγούμε κάτω από το ψάθινγκ μέχρι το δέρμα που έχει σαν αποτέλεσμα μια ομαλή εμφάνιση. Μπορεί να μην είναι η πιο ελκυστική εμφάνιση για το κατοικίδιο ζώο, αλλά είναι η πιο ανθρώπινη επιλογή.

Στα υγιή κατοικίδια ζώα, όταν το παλτό μεγαλώνει πίσω, το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να αθληθεί με πιο αδιάβροχη επένδυση για μελλοντικούς γαμπρούς με σωστή συντήρηση παλτών. Τα συχνότερα ραντεβού και / ή πιο ολοκληρωμένο βούρτσισμα στο σπίτι θα αποτρέψει την επανάληψη αυτού του γεγονότος.

Τα φαρμακευτικά λουτρά δίνονται χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από καταπραϋντικά φαρμακευτικά σαμπουάν που περιέχουν προϊόντα όπως η αλόη βέρα ή το αλεύρι βρώμης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνετε μπάνιο στο κατοικίδιο ζώο σας σε ένα φαρμακευτικό σαμπουάν που έχει συνταγογραφηθεί από τον κτηνίατρό σας. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από αυτά τα σαμπουάν απαιτούν αρκετό λεπτό χρόνο εμβάπτισης, υπάρχει χρέωση ανά λεπτό € 1 ενώ το κατοικίδιο σας κάθεται ζεστά τυλιγμένο σε μια πετσέτα για να αποφύγετε τη ψύξη.

Με την πρώτη online κράτηση σας θα λάβετε ένα δώρο για το κατοικίδιο σας!